Op dit moment zijj er geen vacatures

Om een goed functionerend rooster te maken is het noodzakelijk dat de vereniging de beschikking heeft over voldoende vrijwillige chauffeurs. Zij zijn het visitekaartje van de vereniging.

De vrijwillige chauffeurs

De chauffeurs die de bussen besturen doen dat op vrijwillige basis.

Ze werken van maandag t/m vrijdag in drie diensten: de ochtenddienst van 07.45 – 12.00 de tussendienst van 11.45 – 15.00 en de middagdienst van 14.45 – 18.00 uur. Op zaterdag de ochtenddienst van 9.15 - 13.00 en de middagdienst van 12.45 - 16.45.

Chauffeurs krijgen een kleine vergoeding voor woon-werkverkeer en koffie. Verder worden ze getrakteerd op een jaarlijkse barbecue, een uitje, en een kerstattentie.

Aanmelden als chauffeur

Het bestuur van de vereniging is blij dat er voldoende belangstelling bestaat voor dit werk, maar kan de vraag niet altijd honoreren. Op dit moment zijn er geen vacatures.